Doel van deze site is u meer inzicht te geven in de wereld van de arbitrage. En dan met name hoe de belangen van de individuele scheidsrechter worden behartigd door Scheidsrechters Vereniging Leiden en omstreken -en de COVS (Centrale Organisatie van Voetbal Scheidsrechters)-.

Daarnaast kunt u op deze site meer informatie vinden over de Scheidsrechters Vereniging Leiden en omstreken (voorheen COVS groep Leiden e.o.)
Voor op- en aanmerkingen over deze site maar ook voor meer informatie over de Scheidsrechters Vereniging Leiden en omstreken
kunt u ons altijd mailen !

Ook kunt u langskomen op een training en uw wensen kenbaar maken. Wij trainen in Leiderdorp op:

• dinsdag van 19.30 uur tot 21.00 uur
  • donderdagavond van 19.30 uur tot 20.30 uur.

Alvast veel plezier op de website van de Scheidsrechters Vereniging Leiden en omstreken.

Melding na excessen KNVB West II

Sinds maart 2013 bestaat de hulplijn voor noodgevallen. Dit is een samenwerking tussen het Ministerie van Veiligheid & Justitie en de KNVB. Indien er na een gewelddadige handeling op of rond het veld behoefte is aan spoedeisende hulp, is er voor leden van de KNVB een speciaal telefoonnummer beschikbaar.

Deze hulplijn is bestemd voor acute noodgevallen zoals vechtpartijen, bedreigingen, mishandelingen of andersoortige voorvallen van agressie. Doel is KNVB-leden direct bij te staan en waar mogelijk werk uit handen te nemen.

Deze hulplijn is 24x7 bereikbaar via 0800-2299555.

Met dank aan Koos Wernke, van de Rotterdamse Scheidsrechters Vereniging, kunt u hier een checklist downloaden als je helaas melding bij de KNVB moet doen van een exces.

Mocht er sprake zijn van een excessieve overtreding tegen jouw als (assistent-) scheidsrechter, dan kun je natuurlijk ook terecht bij SV Leiden, naast het Meldpunt Sport en geweld. Vanuit SV Leiden kun je ook indien gewenst begeleiding krijgen rond de afhandeling van de strafzaak, eventuele mondeling onderzoek en waar mogelijk andere ondersteuning.

Joey Waleveld is vanuit het bestuur het eerste aanspreekpunt. Je kunt hem bereiken via molestatie@svleiden.nl of op de clubavond zelf. Daarnaast kun je natuurlijk ook bij de andere bestuursleden terecht.

Klik hier om de checklist te downloaden