Hemelvaartdag geen training
Hemelvaartdag, donderdag 9 mei 2024, is er geen training
Nieuwsbrief Mei 2024

De nieuwsbrief van mei 2024 is naar onze leden verzonden.

Lees verder
Ronald Vermeulen benoemd tot Lid van Verdienste

Ronald Vermeulen benoemd tot Lid van VerdienstTijdens de Algemene Leden Vergadering is secretaris Ronald Vermeulen benoemd tot “Lid van Verdienste” van de Scheidsrechters Vereniging Leiden en omstreken.

 

Ronald is op 1 juni 1985 lid geworden van onze vereniging. Op 1 augustus 1988 is hij begonnen als Ledenadministrateur (tot 25 maart 1997). Toen hij begon was het nog een papier administratie met een kaartenbak. Ronald heeft deze voor het eerst gedigitaliseerd en werd het clubblad vanaf toen voorzien van een etiket met de adressering.

Op 26 maart 1981 is hij secretaris geworden, ook tot maart 1997. Toen bleek het secretariaat en werk als consultant in de buitendienst plus het fluiten als landelijk zaalvoetbal scheidsrechter moeilijk te combineren.

 

Ondertussen heeft hij in 1994 het diploma Vakbekwaamheid Cafebedrijf gehaald. Waarvan het bijbehorende SvH Verklaring “Sociale hygiëne” achter de bar hangt. Hierdoor kunnen we dankzij Ronald al 30 jaar bier en ander alcoholische versnaperingen drinken.

 

Toen hij in 2006 verhuisde naar Paasloo is hij lid gebleven van toen nog COVS groep Leiden e.o. Nadat Ronald en Ria weer terug verhuisd zijn naar Leiderdorp ging hij weer trainen op inmiddels het nieuwe complex aan de Boomgaardlaan. Toen toenmalige secretaris Peter Schoenmaekers door een ziekbed tijdelijk was teruggetreden heeft Ronald dat op 23 oktober 2014 waargenomen. Helaas is Peter kort daarna overleden, waarna Ronald voor een twee keer secretaris geworden is.

 

Ronald heeft in 2021 de Zilveren Scheidsrechter uitgereikt gekregen.

 

Ronald Vermeulen heeft blijk gegeven een zeer toegewijd lid en bestuurder te zijn en dat al ruim 38 jaar.

Lees verder
Nieuwsbrief April 2024

De nieuwsbrief van april 2024 is naar onze leden verzonden.

Lees verder
Nieuwsbrief Maart 2024

De nieuwsbrief van maart 2024 is naar onze leden verzonden.

Lees verder
Paasklaverjassen 28 maart

Donderdag 28 maart is er paasklaverjassen in de kantine bij de Scheidsrechters Vereniging Leiden e.o. in het clubgebouw aan de Boomgaardlaan in Leiderdorp.

 

Aanvang: 20:30

Let op, de training begint om 19:00u.

ALV Jaarvergadering 9 april 2024

De ALV Jaarvergadering is 9 april 2024 in onze kantine aan de Boomgaardlaan 20 te Leiderdorp.

 

De vergadering begint om 20.00 uur.

 

Leden en donateurs hebben een email ontvangen met de link naar de agenda en jaarstukken.

Let op: De training begint om 19:00u

Lees verder
Nieuwsbrief Februari 2024

De nieuwsbrief van februari 2024 is naar onze leden verzonden.

Lees verder
AED en reanimatietraining 24 jan jl

Woensdag 24 januari was er een AED en reanimatietraining in ons clubgebouw welke werd gegeven door Hellen van der Weijden (de dochter van Hans en Greet Dijkers).
We hebben een AED in ons clubgebouw hangen. Dan is het ook belangrijk dat een aantal (eigenlijk zoveel mogelijk) leden weten hoe die werkt en hoe een reanimatie uitgevoerd moet worden.
Dankzij Hellen hebben we 12 personen hierover kunnen bijscholen. Ook waren onze huurders de Hackleplayers en de Vitality Club aanwezig.

 

Lees verder
Nieuwsbrief Januari 2024

De nieuwsbrief van januari 2024 is naar onze leden verzonden.

Lees verder