Ronald Vermeulen benoemd tot Lid van Verdienste

Geplaatst door Ronald Vermeulen (secretaris) op 17-04-2024
Nieuws »

Ronald Vermeulen benoemd tot Lid van VerdienstTijdens de Algemene Leden Vergadering is secretaris Ronald Vermeulen benoemd tot “Lid van Verdienste” van de Scheidsrechters Vereniging Leiden en omstreken.

 

 

Ronald is op 1 juni 1985 lid geworden van onze vereniging. Op 1 augustus 1988 is hij begonnen als Ledenadministrateur (tot 25 maart 1997). Toen hij begon was het nog een papier administratie met een kaartenbak. Ronald heeft deze voor het eerst gedigitaliseerd en werd het clubblad vanaf toen voorzien van een etiket met de adressering.

 

Op 26 maart 1981 is hij secretaris geworden, ook tot maart 1997. Toen bleek het secretariaat en werk als consultant in de buitendienst plus het fluiten als landelijk zaalvoetbal scheidsrechter moeilijk te combineren.

 

Ondertussen heeft hij in 1994 het diploma Vakbekwaamheid Cafebedrijf gehaald. Waarvan het bijbehorende SvH Verklaring “Sociale hygiëne” achter de bar hangt. Hierdoor kunnen we dankzij Ronald al 30 jaar bier en ander alcoholische versnaperingen drinken.

 

Toen hij in 2006 verhuisde naar Paasloo is hij lid gebleven van toen nog COVS groep Leiden e.o. Nadat Ronald en Ria weer terug verhuisd zijn naar Leiderdorp ging hij weer trainen op inmiddels het nieuwe complex aan de Boomgaardlaan. Toen toenmalige secretaris Peter Schoenmaekers door een ziekbed tijdelijk was teruggetreden heeft Ronald dat op 23 oktober 2014 waargenomen. Helaas is Peter kort daarna overleden, waarna Ronald voor een twee keer secretaris geworden is.

 

Ronald heeft in 2021 de Zilveren Scheidsrechter uitgereikt gekregen.

 

Ronald Vermeulen heeft blijk gegeven een zeer toegewijd lid en bestuurder te zijn en dat al ruim 38 jaar.

Laatst vernieuwd: 17-04-2024 om 20:44:26

Terug