Jubileum feestavond 11 mei

Geplaatst door Ronald Vermeulen (secretaris) op 12-05-2019
Ouder nieuws »

De feestavond van 90 jubileum was sfeervol en erg gezellig met 65 aanwezigen.
Vanaf 17:00u was de kantine open en al vrij snel liep de kantine vol. De barbecue was weer uitstekend verzorgd door onze kantine beheerders Piet en Gerda van der Meer. Met heerlijke salades en fruittoetje. Maar ook uitstekende keuze voor onze leden die liever vegetarische of halal eten. 

Buiten stonden twee feesttenten met heaters. Ook daar was het snel druk en gezellig.
Om 20:00u heeft voorzitter Jan de Jong een feestelijk speech gehouden en opening van de avond verzorgd. Waarna de aanwezigen naar de voorkant van de kantine gedirigeerd werden.
Daar hebben Jan de Jong en bijzondere eregast, oud-voorzitter en erelid Cor Cozijn samen het nieuwe welkomsbord onthuld.
 
De pub-quiz was een succes. 4 rondes met vragen over scheidsrechters, muziek, geluidsfragmenten en algemene vragen verder door 11 teams beantwoordt. De teams werden willekeurig samengesteld. 
 

De trotse winnaars kregen een medaille.
 

Daarna begonnen twee dj’s de sfeer te verhogen! Er werd op disco gedanst, daarna ge stijldanst, polonaise gelopen en zelfs onder leiding van Willem Reeuwijk gevaren in een bootje over de Amstel.
 

Ondanks zijn fragiele gezondheid Cor Cozijn genood Cor zichtbaar van deze avond.
  

Het bestuur bedankt de jubileum commissie met Peter Kadiks, Piet van der Meer en Ernstjan van der Perk voor hun inzet en organisatie van dit geweldige feest.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laatst vernieuwd: 12-05-2019 om 16:07:56

Terug